Bo Bjuner
VD

Bo

Grundare av Kista Racket Center som invigdes nyårsdagen 1983. I rackethallen finns idag banor i badminton, squash, racquetball, och bordtennis, ett välutrustat gym och en välsorterad racketshop. Kista Racket Center är en mötesplats för barn, ungdomar, och arbetande i Kista.

Hallchef

Peter

Jag började på företaget 1999 med en bakgrund från rackethalls branschen. Mina uppgifter i hallen är i stora drag den allmänna driften, att allt fungerar som det ska. Jag är också shopansvarig samt racketsport-kontraktsansvarig. Jag försöker alltid hjälpa kunden på bästa sätt.

Sakti Kusuma
Tränare

Sakti

Sakti kom till Sverige 2010 för att förstärka vårt elitserielag. Han har varit med när vi tagit hem lag SM, guld och silver. Han har även vunnit svenska Grand Prix tävlingar. Det senaste året har han tagit platsen som head-coach för Kistas elitserielag. I hallen syns han dagligen i receptionen och på banorna.

Racketsträngare

Mats

Började arbeta i Kista Racket Center 1989, direkt efter gymnasiet. Har med tiden utvecklats till anläggningens huvudsträngare, strängar c:a 30 racketar i veckan med tiden har det blivit ca 30.000 racketar.

Daniel Matsson
Administratör

Daniel

Började på företaget 1998. Är ansvarig för kassan samt för ett administrativt arbete i Kista BMK. Spelar badminton själv när ingen ser.

Isabelle Bjuner
Ekonomi

Isabelle

Började på Kista Racket Center 1995 efter en anställning på SEB.
Sköter det mesta av företagets ekonomi.