Spela badminton i Kista

Det finns 10 badmintonbanor hos oss. Golvet är ett sportgolv med bra “svikt” och varje bana är utrustad med 28st led-lysrör, vilket ger mycket bra ljus i hallen. Racketar finns både till uthyrning och försäljning. Bollar finns att köpa. Kontakta receptionen för kontraktstider.

2015
Svenska Mästare

Badmintonklubben i Kista

Kista BMK är en av de absoluta toppklubbarna i Sverige. Föreningen har många hundra medlemmar, ett lag i Division 1, olika tävlingsgrupper, badmintonskola och en tonårsgrupp. Kista BMK är Svenska Mästare 2015.  Mer information: www.kistabmk.se

Privatträning med Cecilia

“Som coach är jag ganska hård, för att jag vet vad som krävs. Har man kommit ner för att köra privat en timme då ska det också kännas efter.” Cecilia Bjuner har spelat badminton i Rackethallen sedan hon var barn. Hon har otaliga badminton meriter: SM-guld i lag med Kista BMK och Fyrisfjädern Uppsala, tva LAG SM silver med Kista, Senior SM silver i mx, fem SM-guld (ungdom) i mx och dubbel. Hon har spelat i landslaget, i EM och VM, tog silver i Danish Junior Cup i DD. Hon tog sig till åttondelsfinal i Junior VM U19 i Pretoria Sydafrika i Mixed Dubbel som U17 spelare.

På lördagar samlar vi olika nivåer av spelare till vår gruppträning. Man spelar totalt 8 gånger 2 tim per tillfälle. 1 timme med coach samt en timme fritt spel. Det kostar endast 1680kr. Föranmälan krävs.

Vill du boka bana? Ring 08-7507560